Vakantie op jouw manier
Vakantie op jouw manier
Kleinschalige accommodatie Altijd inclusief vlucht, verblijf en huurauto Weg van de massa
  • |Geselecteerde datum
  • |Beschikbaar
  • |Niet beschikbaar

Vakanties Mallorca

Helaas hebben wij geen aanbod dat aan jouw zoek criteria voldoet. Pas jouw filters aan of neem contact op met onze klantenservice op 020-4499470.
Terug naar homepage Bekijk vakanties op alle bestemmingenalle vakanties

Wil jij je volgende vakantie bijzonder maken?

Blijf dan op de hoogte van de laatste aanbiedingen en het laatste nieuws

Mallorca

Een comfortabel appartement of fijn hotelletje, midden in een dorp of vlak bij zee en strand. Verblijven in een oud klooster, een finca of een statig landhuis. En altijd vluchten en huurauto inclusief. 
 
Slechts 2,5 uur vliegen van Amsterdam en dan ben je er al. Zie je bij het horen van het woord Mallorca overvolle stranden, lawaaierige discotheken, drukke terrassen en veel, heel veel souvenirshops die allemaal hetzelfde verkopen voor je? Gelukkig geldt dit maar voor een klein deel van Mallorca, want Karin’s Choice houdt daar ook niet zo van en blijft er dan ook ver buiten. Het toeristengebied is voornamelijk in het zuidwesten van Mallorca, terwijl de mooiste en rustigste stranden bijvoorbeeld juist aan de oostkust te vinden zijn. Het gevolg is dat de enkele toerist die aan deze kust belandt, het strand en de baaitjes soms bijna helemaal voor zichzelf heeft. In de badplaatsjes langs de oostkust is vaak voldoende te beleven bijvoorbeeld op het gebied van watersporten. In het oostelijke deel van Mallorca vind je bovendien mooie natuurgebieden, waar veel wandelingen zijn uitgezet.
 
Het echte Mallorca
Het noorden van Mallorca heeft een hoog bounty-gehalte; blauwe baaien, ruige rotsen, veel natuur en de leukste plaatsjes die je je maar kunt voorstellen. Het westelijk deel van Mallorca wordt gedomineerd door het Tramuntana Gebergte, waar de automobilist misschien voor een uitdaging wordt gesteld vanwege de vele kronkelweggetjes, soms dwars door de bergen heen. Ga de uitdaging toch maar aan; het Tramuntana Gebergte is waanzinnig mooi en er zijn beeldschone plaatsjes te bezoeken. Waar je de gemoedelijkheid en vriendelijkheid van de bevolking ervaart en kunt meemaken hoe het traditionele leven op Mallorca eraan toe gaat. Hemelsbreed is het een eiland van 85 bij 85 kilometer. Dat er op zo’n klein stukje land zoveel verschillende natuur, zoveel bezienswaardigheden en zoveel leuke plaatsjes te vinden zijn, is eigenlijk ongelooflijk. 
 
Is Mallorca precies wat je zoekt? Dan weet Karin’s Choice precies waar je moet zijn! Kijk snel bij ons aanbod!
 
Lees meer