Vakantie op jouw manier
Vakantie op jouw manier
Kleinschalige accommodatie Altijd inclusief vlucht, verblijf en huurauto Weg van de massa
  • |Geselecteerde datum
  • |Beschikbaar
  • |Niet beschikbaar

Vakanties Ibiza

Helaas hebben wij geen aanbod dat aan jouw zoek criteria voldoet. Pas jouw filters aan of neem contact op met onze klantenservice op 020-4499470.
Terug naar homepage Bekijk vakanties op alle bestemmingenalle vakanties

Wil jij je volgende vakantie bijzonder maken?

Blijf dan op de hoogte van de laatste aanbiedingen en het laatste nieuws

Ibiza

Luxe villa's, authentieke vakantiehuizen of comfortabele appartementen. In een dorp of vlak bij zee en strand. 
En altijd een huurauto inclusief. 
 
Op Ibiza rijd ik graag door het binnenland tussen de pijnbomen en citrus boomgaarden op weg naar de kust. Daar tussen de hoge rotsen liggen de leukste omsloten strandjes. Heerlijk om al ’s ochtends vroeg op een verder verlaten strandje even een duik te nemen en daarna het strandleven op gang zien komen, lekker op een terrasje, met een heerlijke cortada voor je. Op de terugweg nog even wijnproeven bij een bodega in een slaperig dorpje en dan op naar het westen voor die beroemde zonsondergangrite. Of ik ga in Ibiza stad in het historische centrum Dalt Vila, lekker winkelen. I love Ibiza!
 
Flower Power
Ibiza is één van de drie grote hippiebestemmingen uit vervlogen tijden toen groepen hippies zich per seizoen verplaatsten van Bali naar Goa in de winter en in de zomer naar Ibiza. De relaxte sfeer op het eiland is hiervan een rechtstreekse afgeleide, net zoals de bekende hippiemarkt.
Tot zover de geschiedenis. 
Ibiza is gewoon 'the place to be' als je van dat speciale sfeertje houdt. Natuurlijk heeft Ibiza ook een naam opgebouwd als party eiland waar je voordat je naar de club gaat, eerst chilled bij de zonsondergang. Daarna nemen ’s werelds beste dj’s het over en zwepen het publiek op tot diep in de nacht. 
 
Leuke vakantieplekjes
Ook op Ibiza heb ik hele leuke vakantieadresjes voor je verzameld. Natuurlijk uit de overdrukke toeristenplaatsen, dat weet je. Dus zoek je een leuke bungalow, gezellig appartement aan zee of een uniek boutique hotel, kijk dan verder op deze pagina.
 
Met je huurauto kom je overal
Ibiza is heerlijk om rond te toeren. Verdwalen kan je er bijna niet. Ontdek zelf je favoriete strandje, beachbar of Ibiza stad. Met je huurauto kan je gaan en staan waar je wilt. 
 
Ook alle kanten van Ibiza leren kennen? Laat Karin het voor je regelen. 
 

 

Lees meer