Vakantie op jouw manier
Vakantie op jouw manier

Over Karin


Karin's Choice is er voor de reisliefhebber die het net even anders wil.

Ik houd van reizen, maar wel op mijn manier. Het leven is de rest van het jaar al hectisch genoeg. Juist in mijn vakantie wil ik het even helemaal anders. Rust, ruimte en vooral geen gedoe. Wil jij tijdens je vakantie, net als ik, op ontdekking gaan weg van de massa en zelf je tempo bepalen? Ik help je graag op weg.
 
Bij Karin’s Choice verblijf je in kleinschalige accommodaties. Lekker persoonlijk en niet massaal. Om helemaal onafhankelijk te zijn en je kostbare vakantiedagen net zo in te delen als jij prettig vindt, heb je de hele vakantie een huurauto tot je beschikking. Zo kun je gaan en staan waar jij wilt. Vliegreis, verblijf en huurauto, alles in één keer geregeld. Wel zo gemakkelijk, toch? 
 
Of je nu een luxe villa met privé zwembad wilt, een intiem boutique hotel of een knus appartementje. Aan het strand, bij een gezellig haventje of juist in het ongerepte binnenland. Op mijn website vind je zeker dat ene vakantie-adresje dat precies bij je past. En Karin's Choice is aangesloten bij ANVR en SGR  (https://www.karinschoice.nl/anvr-sgr), dus wel zo vertrouwd.

Maak je volgende vakantie bijzonder, laat je inspireren en kies jouw reis. Meer advies nodig? Bel of mail me gerust. Dan gaan we samen op zoek.
 
Met Karin's Choice vier je vakantie op jouw manier.

Groet,
 
Karin
 
PS  Heb je wat langer de tijd of wil je gewoon veel afwisseling? Dan kun je ook op verschillende plaatsen van je vakantiebestemming verblijven, bijvoorbeeld een combinatie van logeren aan de kust en in de bergen. Geef je wensen door, per telefoon (020-4499470) of e-mail (info@karinschoice.nl) voor een persoonlijke offerte voor jouw ideale vakantie op maat.
 

 

 

Kleinschalige accommodatie Altijd inclusief vlucht, verblijf en huurauto Weg van de massa

Wil jij je volgende vakantie bijzonder maken?

Blijf dan op de hoogte van de laatste aanbiedingen en het laatste nieuws