Altijd inclusief vlucht, verblijf en huurauto
Altijd inclusief vlucht, verblijf en huurauto
Kleinschalige accommodatie Altijd inclusief vlucht, verblijf en huurauto Weg van de massa
  • |Geselecteerde datum
  • |Beschikbaar
  • |Niet beschikbaar

Vakanties Aruba

Binnenkort is het nieuwe aanbod voor Aruba weer beschikbaar. We zien je graag terug!
Terug naar homepage Bekijk vakanties op alle bestemmingenalle vakanties

Wil jij je volgende vakantie bijzonder maken?

Blijf dan op de hoogte van de laatste aanbiedingen en het laatste nieuws

Aruba

Karin's Choice neemt je mee naar het echte Aruba.
 
Ongelooflijk paradijslijke palemnstranden
Als mij gevraagd wordt waar je de mooiste stranden vindt, dan staat in mijn rijtje altijd Aruba want eerlijk is eerlijk, zulke met palmbomen omzoomde stranden met echt wit zand vind je niet veel op de wereld. En geen klein r andje aan het water, nee, grote stranden aan een turkoise oceaan. Het perfecte plaatje. Voeg daar het heerlijke klimaat aan toe en je begrijpt: Aruba is een top strandbestemming. 
 
Meer te doen
Al dat water geeft natuurlijk meer mogelijkheden. Watersport heb je dan ook in alle soorten en maten op Aruba: duiken, jetskien of zeilen enzovoort. Als watersporter kom je hier wel aan je trekken. Daarnaast is op het eiland ook wel wat te zien. De ruige natuur met mooi verwaaide divi divi bomen heeft een eigen schoonheid. En wil je even wat meer levendigheid om je heen, dan biedt Oranjestad vertier tot in de vroege uurtjes.
 
Fijn, die huurauto bij de hand.
Hoewel de meeste accommodaties dicht bij het strand liggen, komt die huurauto echt wel van pas. Want neem je je duikspullen mee dan weet je dat een auto ontontbeerlijk is. En met je auto ben je zo downtown Oranjestad. Of ga eens naar de andere kant van Aruba en ontdek daar het echte Arubaanse leven. Allemaal geen probleem met je huurauto. 
 
Lees meer